მიმდინარეობს ვებ-გვერდის განახლება

აგრარული მეცნიერებების და ბიოსისტემების ინჟინერინგის ფაკულტეტი

აგრარული მეცნიერებების და ბიოსისტემების ინჟინერინგის ფაკულტეტი

  1. ნინო ძირკველიშვილი  საქართველოს მთიან რეგიონებში წარმოებული დამბალხაჭო და მისი დამზადების ტექნოლოგიის შემუშავება
    ხელმძღვანელი - პროფ.  გ. ქვარცხავა
  2. ელენე სორდია ქართული ქვევრის ღვინის ბიოქიმიური მახასიათებლების შესწავლა
    ხელმძღვანელი - პროფ.  გ. ქვარცხავა
  3. თათია  ხოსიტაშვილი დახურულ გრუნტში პომიდვრის სამხრეთამერიკული მენაღმე ჩრჩილის ( Tuta absoluta  M.) და მისი ბუნებრივი მტრების შესწავლის შედეგები აღმოსავლეთ საქართველოში
    ხელმძღვანელი - პროფ.  ნ. ლომიძე, პროფ. გ. ალექსიძე
  4. მალხაზი სამადაშვილი ქართული მუხის  (Quercus iberica Stev.) კორომების სამეურნეო მდგომარეობა კახეთში და მათი გაუმჯობესების ღონისძიებები
    ხელმძღვანელი - პროფ. გ. გაგოშიძე
  5. მაია ლომიშვილი სასოფლო-სამეურნეო კულტურების რწყვის ოპტიმალური რეჟიმების დადგენა ნიადაგ-გრუნტების მახასიათებლების გათვალისწინებით
    ხელმძღვანელი - პროფ.  ი. ყრუაშვილი
  6. სოფიო ძნელაძე   მზესუმზირას ადგილობრივი ნედლეულისაგან წარმოებული ზეთების რაფინირების ინოვაციური ტექნოლოგიის შემუშავება
    ხელმძღვანელი - პროფ.  მ. სირაძე, პროფ.  გ. ტყემალაძე
  7. გოჩა ჭუმბურიძე   მოხარშული ძეხვეულის ახალი ტექნოლოგიის შემუშავება მცენარეული ანტიოქსიდანტებისა და კონსერვანტების გამოყენებით
    ხელმძღვანელი - პროფ.  გ. ტყემალაძე, პროფ.  გ. გოგოლი
  8. თეა ჟღენტი   საქართველოს მთისწინეთსა და სტეპის ზონაში ზაანენისა და ალპური ჯიშის თხების ადაპტაციის შესწავლა
    ხელმძღვანელი - პროფ.  ვ. ღლიღვაშვილი
  9. მარინე დემეტრაშვილი   საქართველოში მოზარდი ზოგიერთი ბალახოვანი მცენარეების შესწავლა და გამოყენება ფუნქციური დანიშნულების ალკოჰოლური სასმელების წარმოებაში
    ხელმძღვანელი - პროფ.  გ. ტყემალაძე, პროფ.  მ. ხომასურიძე
0322 77 11 11