07/16/2019
სადოქტორო საგანმანათლებლო პროგრამის „სასურსათო ტექნოლოგია“ დოქტორანტ თამარ საჩანელის დისერტაციის დაცვა თემაზე: „გუდის ყველის მომწიფებაში მონაწილე ბაქტერიების გამოყოფა და მათი პრობიოტიკული თვისებების საფუძველზე ახალი ტექნოლოგიების შემუშავება“ შედგება 2019 წლის 18 ივლისს 1500 საათზე, სტუ-ს აგრარული მეცნიერებების და ბიოსისტემების ინჟინერინგის ფაკულტეტის სასემინარო დარბაზში, XI კორპუსი, მე-2 სართული.
სადოქტორო საგანმანათლებლო პროგრამის „აგრარული ეკონომიკა“ დოქტორანტ გოჩა ბერიძის დისერტაციის დაცვა თემაზე: „საინფორმაციო საკონსულტაციო მომსახურების მნიშვნელობა და მისი ეკონომიკური ეფექტიანობა სოფლის განვითრებაში (აჭარის მაგალითზე)“ შედგება 2019 წლის 19 ივლისს 1530 საათზე, სტუ-ს აგრარული მეცნიერებების და ბიოსისტემების ინჟინერინგის ფაკულტეტის სასემინარო დარბაზში, XI კორპუსი, მე-2 სართული.
სიახლეებში დაბრუნება